Vrste štampe

Vrste štampe

ofset

OFFSET ŠTAMPA

Pogodna je za velike tiraže (povećanjem tiraža smanjuje se cena koštanja po jedinici).
Format štampe je do C2 (680×460 mm). Odlikuje je visoki kvalitet otiska, a najčešće se  koristi za štampu memoranduma, koverata, brošura, vizit karti u velikim tiražima, prospekata, kataloga, fascikli, papirnih kesa, blokovske robe, postera, plakata, papirne ambalaže, etiketa, nalepnica, deklaracija i sl.

digital

DIGITALNA ŠTAMPA

Digitalna štampa je osmišljena da u potpunosti olakša proces štampe. Pripremljen materijal sa kompjutera, odlazi u mašinu za digitalnu štampu, koja za svega par minuta izbacuje više desetina otisaka.

Digitalna stampa je posebno pogodna za štampu vizit karti, ID kartica, flajera, memoranduma, pozivnica, kataloga, prospekata, brošura, kalendara, plakata, samplepljivih etiketa, nalepnica, deklaracija, knjiga, preslikača…

Pre svega, namenjena je štampanju malih i srednjih tiraža. Tehnologija digitalne stampe omogućava da za svega nekoliko sati dobijete svoje kataloge, brošure, prospekte, flajere, vizit karte, pozivnice…

tampon

TAMPON ŠTAMPA

Vrsta štampe koja se koristi za štampanje na oblim i ravnim površinama.
Posebno je pogodna za štampanje sitnih detalja, čak nekoliko milimetara.
Odlikuje se izuzetnom oštrinom otiska, kao i velikom brzinom u radu, što je čini idealnom za štampu velikih tiraža olovaka, upaljača, pepeljara, privezaka, šolja, čaša i ostalih oblih predmeta.

sitocover

SITO ŠTAMPA

Ova štamparska tehnika pogodna je za štampu na gotovo svim vrstama materijala: na papiru, plastici, tekstilu. Njom se najčešće brendiraju majice, kačketi, trakice za mobilne telefone, duksevi, radna odela, torbe, kecelje, kape i sl.

Ukoliko imate pitanja u vezi štamparskih usluga, slobodno nas kontaktirajte!