Kancelarijski materijal

Štampanje kancelarijskog materijala

Kancelarijski materijal obuhvata širok spektar artikala koje koristimo u svakodnevnom poslovanju.
Ozbiljne i profesionalne firme između ostalog odlikuje i personalizovan kancelarijski materijal kao što su memorandumi, koverte, obrasci i blokovi.

memorandumi2

Štampanje memoranduma

Memorandum je list papira, najčešće A4 formata, na kojem se nalaze osnovni podaci vašeg preduzeća. Unutar poslovne komunikacije postoje određena pravila koja treba poštovati, jedno od njih govori da svako poduzeće ima vlastiti, originalan morandum.

koverte

Štampanje koverti

Koverta obezbeđuje da vizuelni identitet vaše firme bude kompletan. Štampa koverti se radi u offset ili digitalnoj štampi,a vrsta koverte se bira prema nameni. Mogu biti standardne, sa prozorom ili bez, i luksuzne.

obrazac3

Štampanje obrazaca

Obrasci sa vašim logotipom i prilagođenom formom vašem poslovanju, najčešće su u formi ncr blokova, ali mogu biti i u drugoj formi.

retouch7

Štampanje fascikli

Kada kažemo fascikla obično podrazumevamo fasciklu štampanu na kunstdruku sa mat ili sjajnom plastifikacijom i sa standardnim džepom sa unutrašnje strane.

vizitkarta2

Standardne i luksuzne vizit karte

Klasične vizit karte izrađuju se u veličinama od 9cm x 5cm i 8,5 x 5,5cm.
Na našem tržištu može se nabaviti više dekorativnih papira od kojih se mogu odraditi luksuzne vizit karte.

bookmarks

Bookmarks

Bookmarks su relativno jeftin, interesantan i koristan poklon koji možete iskoristiti za promociju vašeg preduzeća. Koriste se za obeležavanje stranica u knjigama, brošurama, katalozima…

Ukoliko imate pitanja u vezi štamparskih usluga, slobodno nas kontaktirajte!